Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne polis yığınağı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne polis yığınağı

Gökçek'in istifası konuşulurken, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne polis yığınağıBelediyenin önündeki polis yığınağı, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde...

Gökçek'in istifası konuşulurken, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne polis yığınağı

Belediyenin önündeki polis yığınağı, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde neler oluyor” sorularına neden oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi önündeki polis araçları ve TOMA dikkat çekti. Avukat Fidel Okan sosyal medya hesabından, Ankara Büyükşehir Belediyesi önündeki polis araçları, TOMA ve bariyerlerin videosunu paylaştı. Belediyenin önündeki bu görüntü, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde neler oluyor” sorularına neden oldu.

CHP'li Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem de, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önündeki polis yığınağına dikkat çekti ve fotoğraflar paylaştı.


NE OLMUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AKP’deki istifa krizi ile gündeme gelmişti. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek’in istifasını istemiş, Gökçek ise istifayı reddederek “görevden alın” demişti. Bunun üzerine Erdoğan ve Gökçek Ak Saray’da görüşme yapmıştı. Melih Gökçek görüşme sonrasında sosyal medyadan açıklama yapmış ancak istifa tartışmalarına ilişkin bir görüşmenin olup olmadığıyla ilgili bilgi vermemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Sırbistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere, “Sayın Gökçek ile biz, Külliyemizin hemen karşısında, biliyorsunuz, 15 Temmuz Şehitler Abidesi’nin mekânının yan tarafında bir müze ve otopark projesi olayı vardı. Ne oldu vesaire diye, bu konuyla alakalı kendisini bir çağıralım dedik. Bu vesileyle o konulara da, yani sizin ifade ettiğiniz konulara da girme durumu oldu. Bunları aramızda konuştuk, görüştük. Daha önce de söylediğim gibi olay sadece Melih Bey’in şahsında olan şeyler değildir” diyerek istifa konusunun konuşulduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.