ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ:  Planetree Akreditasyonu alan ilk hastane oldu

ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ: Planetree Akreditasyonu alan ilk hastane oldu

  Anadolu Vakfı çatısı altında dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonu ile kurulan Anadolu Sağlık Merkezi hasta odaklı bakım konusunda...

 

 

Anadolu Vakfı çatısı altında dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonu ile kurulan Anadolu Sağlık Merkezi hasta odaklı bakım konusunda da başarısını tescilledi. Hasta Odaklı Bakım prensibini yaymak için dünya çapında sağlık kurumlarıyla iş birliği içerisinde olan sivil toplum örgütü Planetree’den bronz akreditasyon alan Anadolu Sağlık Merkezi bu akreditasyonu alan Türkiye’deki ilk hastane olmayı başardı.

Tüm dünyada sağlık sektörünün gündeminde olan Hasta Odaklı Bakım anlayışı konusunda öncü hastanelerden biri olan Anadolu Sağlık Merkezi bu alandaki başarısını kanıtladı. Anadolu Sağlık Merkezi, “Hasta Odaklı Bakım” konusunda Planetree Bronz Akreditasyonu’nu alan Türkiye’de ve bu coğrafyadaki ilk hastane oldu. Anadolu Sağlık Merkezi’nin başarısının altında; yönetimde hasta ve hasta yakınlarına söz vermekten, hobi kulüplerine, yoga ve ebru atölyelerinden, hastaların kendi yemeklerini yapabildikleri özel bir mutfağa kadar birçok hizmet yer alıyor.

 

Hasta Odaklı Bakımın hastalara daha iyi bir sağlık deneyimi sunacak alanlar yaratmaktan, onlarla iletişim kuran tüm çalışanların eğitilmesine kadar uzandığını anlatan Anadolu Sağlık Merkezi İdari Hizmetler Direktörü Dr. İrem Ergün, 2013 yılında Hasta Odakla Bakım Departmanı’nı açarak Türkiye’de bir ilke imza attıklarını söyledi. Ergün, “Hastanemizde öncelikle hastaların ve hastalar kadar çalışanların da hissettiği farklı bir kültür, hizmet ve deneyim yaşatmaya odaklandık. Hasta Odaklı Bakım çalışmalarımız tüm bölümleri ve tüm çalışanları kapsıyor. İşe alım, oryantasyon, tüm performansın değerlendirilmesi ve insan kaynaklarının bütün aşamaları hasta odaklı bakımı içeriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.