Amatörlere malzeme desteği

Amatörlere malzeme desteği

 Amatör Spor Haftası nedeniyle ilimizde faaliyetlerini sürdüren 429 Amatör Spor Kulübü’ne Spor Genel Müdürlüğü tarafından spor malzemeleri düzenlenen...

 

Amatör Spor Haftası nedeniyle ilimizde faaliyetlerini sürdüren 429 Amatör Spor Kulübü’ne Spor Genel Müdürlüğü tarafından spor malzemeleri düzenlenen törenle verildi

 

Vedat TEKİN – Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan Spor Genel Müdürlüğü 2017 yılı faaliyet programında yer alan 9 ile 15 Ekim tarihleri arasında her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası kapsamında ilimizde sportif etkinlikler ve programlar devam ederken önceki gün Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda 429 kulübe malzeme dağıtımı ile son buldu. Faaliyetlerde ilimizdeki milli sporcu, antrenör, hakem ve engelli sporcularımız ve yaz spor okullarında eğitim gören sporcularında katılımlarıyla ilimizdeki ve ilçelerimizdeki spor tesislerinde yapılan spor etkinlikleri ile kutlandı.

 

AMATÖR SPOR HAFTASI

 

Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası önceki gün sona erdi. Sportif etkinlikler sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupa takdim edildi. Amatör Spor Haftası’nın açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, KASKF Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, ilçe spor müdürleri ve yaklaşık 450 Amatör Spor Kulübü’nün yöneticilerinin katılımlarıyla Antalya Belek’te bulunan Rixos otelde 9 Ekim’de başladı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen spor malzemesi dağıtım töreni ile son buldu.

 

5700 SPOR MALZEMESİ

 

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılan spor malzemesi dağıtım töreni saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sırasıyla KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Vali Hüseyin Aksoy’un konuşmalarının ardından amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı törenle yapıldı. Amatör spor kulüplerine 5700 adet spor adet çantası, eşofman, yağmurluk,  şort ve tişört dağıtıldı. Ödül töreninde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün başarılı cimnastikçileri ile Kocaeli Folklor ve Gençlik Spor Kulübü Artvin yöresi halk oyunları gösterileri renk kattı.

 

MALZEMELER VERİLDİ

 

Malzeme yardım törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Beyazıt Tunç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu,  İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut,  KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu,  Kulüp başkanları, yöneticiler ve sporcular katıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy  Harb-İşspor Başkanı  Adnan Zorer’e spor malzemelerini teslim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak Deniz yıldızları Spor kulübüne malzemelerini teslim etti. KASKF Başkanı Murat Aydın ise Çayırovaspor Atlı kulübüne spor malzemelerini teslim etti.

 

SAĞLIKLI BİREYLER

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy spor malzemesi teslim töreninde yaptığı açıklamada “Gençlerin sağlıklı bir ortamda spor yapmaları nedeniyle ilimizde birçok spor etkinlikleri yapılıyor. İlimizde en çok amatör spor kulüplerinde gençler spor yaptıklarından dolayı tüm amatör spor kulüplerini yürekten kutlarım. Gençlere spor yaptırarak onların farklı ortamlardan kurtulmalarını sağlayıp sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Başta amatör spor kulüp yöneticilerinin,  antrenörlerin, sporcu velilerinin emeklerini unutmamalıyız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kocaeli marka olmayı başardı. Tüm amatör spor kulüplerine başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.