Altıntaş ailesinin mutlu günü

Altıntaş ailesinin mutlu günü

 Gebze’nin önde gelen ailelerinden olan Altıntaş ailesinin kızlarından olan Melek AltıntaşOnur Solmaz gerçekleşen nikâh töreni ile evlendi.Seviye...

 

Gebze’nin önde gelen ailelerinden olan Altıntaş ailesinin kızlarından olan Melek Altıntaş

Onur Solmaz gerçekleşen nikâh töreni ile evlendi.

Seviye ve Halit Altıntaş çiftinin dünyalar güzeli kızı Melek Altıntaş ile Canan ve Yılmaz Solmaz çiftinin yakışıklı oğlu Onur Solmaz dün gerçekleşen nikâh töreni ile dünyevine girdiler. Gebze Evlendirme Dairesi Sardunya Nikâh Salonu’nda gerçekleşen nikâh törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksyon’un babası Aslan Aksoy, hayırsever işadamı ve aynı zamanda Melek Altıntaş’ın dedesi Muzaffer Altıntaş, Seviye ve Halit Altıntaş çifti ile Canan ve Yılmaz Solmaz çifti ile Altıntaş ailesi ve Solmaz ailesinin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

DÜĞÜN 28 NİSAN’DA

Genç çiftin gerçekleşen nikâh töreni ile dünyevine girerken çiftin nikâh şahitliği ise Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksyon’un babası Aslan Aksoy, hayırsever işadamı ve aynı zamanda Melek Altıntaş’ın dedesi Muzaffer Altıntaş, Hasan Bozkur ve Batuhan Bozkur yaptı. Melek ve Onur Solmaz’ın düğünleri ise 28 Nisan’da Büyük Anadolu Oteli Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.