Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter Uranüs karşıtlığı ile gizli kalmış konular beklenmedik bir şekilde ortaya çıkarken sizin bu konuyla ilgili hayatınızı...

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter Uranüs karşıtlığı ile gizli kalmış konular beklenmedik bir şekilde ortaya çıkarken sizin bu konuyla ilgili hayatınızı nasıl şekillendirmeniz gerektiği göze çarpabilir. Bazı karmaşaları bitirmek ve yolunuza devam etmek isteseniz de hazırlık aşamasını ani değişimlerle yeniden oluşturabilirsiniz.

Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hafta ortasından itibaren aşk ve ilişkilerle ilgili önemli konularda iletişimin önemini anlayacaksınız. Hayatınızı değiştirmek amacıyla yer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde artık radikal kararlar alma zamanı geldi. Yakın çevre iletişimlerinizi bu hafta güçlü tutabilir onlardan bu konuyla ilgili fikirsel destekler alabilirsiniz.

İlişkinizde güçlü olma saplantısı içerisinde olabilirsiniz. Buna kapılmayın. Kırıcı olmak hoşunuza gitmeyen bir durumken şartlar sizi bu noktaya getirebilir. Şayet partnerinizin ile bir işbirliği yapıyorsanız bununla ilgili artık bir tamamlama yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Şartları zorlamamanızda fayda olacaktır.

Haftanın Mottosu: Ayrılık, küçük ihtirasları unutturur, büyükleri kuvvetlendirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.