Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile kariyer, statü, prestij,...

 

Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile kariyer, statü, prestij, iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecektir. Bu alanda sıra dışı, daha önce görmediğiniz, denemediğiniz deneyimler yaşayabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Bir proje içinde olmanız gerekebilir veya teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de iş ve kariyer anlamında güzel etkiler söz konusu olacak. İş teklifleri, yeni projeler, iş ile ilgili destekleyici etkiler söz konusu. Özellikle kadın figürlerinden daha çok destek alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flört durumu da söz konusu olabilir.

Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 20 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu etki ile sizler için iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha çok keyif ve mutlu olacağınız bir süreç başlıyor. Bu konulardaki isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilir ve destek bulabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra popülerliğiniz artıyor ve daha görünür olmaya başlıyorsunuz. İş arayanlar özellikle güzellik, kozmetik, giyim, takı, organizasyonlar ile ilgili konularda işe başlayabilirler. Venüs kariyeriniz konusunda size destek vermek için kolları sıvıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.