Akrep Burcu (21 Ekim - 20 Kasım):

Akrep Burcu (21 Ekim - 20 Kasım):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir. Bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi ile de iletişim, yayıncılık, reklam, pazarlama konusunda yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek olan güçlü desteklere işaret etmektedir. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz her türlü iş başarıya ulaşabileceğini göstermektedir.

Venüs/Plüton etkileşimi ile sosyal çevrenizden özellikle kadınlardan çok güzel destekler alabileceksiniz. Bu hafta güzel haberler haftası bir nevi amma velakin arkadaşlarınıza meydan okumanızda gerekebilirse şayet çekinmeyin. Kendinizi ve isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyun, istediğinizi elde edebileceksiniz. Eğer yalnız iseniz, hayatınızda biri yok ise bu hafta sosyalleşin. Arkadaş davetlerini, toplaşmalarını ve organizasyonları kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.