AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Haftaya biraz şüpheci ve duygularınız güçlü olarak başlayabileceksiniz. 15 Ekim civarında Arka plan ve gizlilik konularını aydınlatacak olan bu süreçte...

Haftaya biraz şüpheci ve duygularınız güçlü olarak başlayabileceksiniz. 15 Ekim civarında Arka plan ve gizlilik konularını aydınlatacak olan bu süreçte önemli bazı deneyimler yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen olayları ve konuları öğrenmeniz bu dönemde mümkün. Yaşayacağınız bazı aksilikler sizi yeniden bir yol çizmeye itebilir.

9 Ekimde ödemelere ve finansal sorunlarınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Bu hafta ortasından itibaren kariyerinizde destekleyici etkiler söz konusu yeni bir proje ve girişiminizi konuşmak ve görüşmek açısından önemli fırsatlar kapınızda.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcunda şanslı eller sizleri koruma altına alırken hayattan diledikleriniz ve istekleriniz kolayca gerçekleşebilir hale geliyor. Haritanızda destekliyorsa bu dönemde önemli bazı açılımlar yapabilir sürpriz şanslar elde edebilirsiniz. Kariyerinizde kadersel bazı değişimler yaşanabilir. Var olan ilişkiler evliliğe taşınabilir. Ya da evliliğinizde uzun zamandır çözüm bulamadığınız konular adına bir şans daha tanıyabilirsiniz.

Haftanın mottosu:

Daima zamanın bir şeyleri değiştireceğinden bahsederler. Ancak gerçekte, bir şeyleri sen kendin değiştirmek zorundasın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.