Akıl almaz skandal

Akıl almaz skandal

 Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın avukatı Selçuk Kozağaçlı twittter hesabı üzerinden davayla ilgili çok kritik bir bilgiyi paylaştı.Nuriye Gülmen...

 

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın avukatı Selçuk Kozağaçlı twittter hesabı üzerinden davayla ilgili çok kritik bir bilgiyi paylaştı.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın avukatı Selçuk Kozağaçlı twittter hesabı üzerinden davayla ilgili çok kritik bir bilgiyi paylaştı.

Kozağaçlı'nın paylaştığı tutuklama müzekkeresinde Gülmen ve Özakça'ya yöneltilen suçlamanın silahlı terör örgütü üyeliği olduğu görülüyor.

Ancak asıl dikkat çeken ayrıntı "suç tarihi". Müzekkerede "suç tarihi" olarak darbe girişimi tarihi yani 15 Temmuz 2016 tarihi gösteriliyor.

Avukat Kozağaçlı, mahkeme kararını şöyle yorumladı: "Nuriye ile Semih'in 'SUÇ TARİHİNİ' biliyor musunuz? Alın bu kopyala yapıştır mahkemesinden öğrenin! Gerçek Darbecileri bulduk diye sevinin!"

Kozağaçlı'nın iddiasına göre kopyala yapıştır yapılan kararlar nedeniyle iki isim darbe günü suç işlemekle suçlanıyor.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, KHK ile işten çıkarılmış, işlerine geri dönme talebiyle açlık gerine başlamışlar ve grevi bırakmamaları üzerine tutuklanmışlardı. İki isme İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, DHKP-C'li suçlaması yöneltmişti.

İşte Avukat Kozağaçlı'nın paylaştığı o karar:

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Odatv.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.