Akademi Lise tanıtılıyor

Akademi Lise tanıtılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, eğitim alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Akademi Lise’yi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, eğitim alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Akademi Lise’yi gençlere daha yakından tanıtmak için kolları sıvadı. Gençlerin, gelecekleri için büyük önem taşıyan bu yapıyı tanımaları konusunda liselere yönelik bilgilendirme programı başlatıldı. Yapılan bilgilendirmede öğrencilere Akademi Lise’nin anlamı, yapısı ve rehberlik hizmetleri konusunda bilgi veriliyor.

KARAMÜRSEL VE GEBZE’DE TANITILIYOR

Liseli gençlere yönelik olarak hizmet veren Akademi Lise ile ilgili bilgilendirme toplantılarına Karamürsel ve Gebze ilçesindeki liselerden başlandı. Bilindiği gibi Akademi Lise’nin Karamürsel şubesi yakın zaman içinde açılacak. Büyükşehir Belediyesi Akademi Lise eğitmenleri, açılış öncesinde ilçedeki liseleri tek tek gezerek öğrencilere bilgi aktarıyor. Aynı şekilde bilgilendirme turlarına Gebze ilçesinde de devam ediliyor. Akademi Lise Gebze Şubesi geçtiğimiz şubat ayında düzenlenen törenle Beylikbağı’nda hizmete girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.