DARICA HOCASINI BULDU

DARICA HOCASINI BULDU

 2.Lig’e çıkma şansını yeni sezona erteleyen Darıca Gençlerbirliği’nde ilk olarak teknik direktör sorunu çözüme kavuştu. Play-Off’ta alınan...

 

2.Lig’e çıkma şansını yeni sezona erteleyen Darıca Gençlerbirliği’nde ilk olarak teknik direktör sorunu çözüme kavuştu. Play-Off’ta alınan 2-1’lik Diyarbekirspor yenilgisi sonrasında Galip Gündoğdu ile yollarını ayıran sarı-yeşilli yönetim, Gürses Kılıç’ı takımın başına getirdi. 2000 yılından bu yana teknik adamlık yapan Konyalı çalıştırıcı son olarak Çorum Belediyespor’da görev yaptı. Sezon ortasında göreve geldiği Çorum’u 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off’a taşıyan tecrübeli teknik adam, Altay karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin rövanşını 4-0 kaybetmiş ve Gürses Kılıç’lı Çorum Belediyespor’da tıpkı Darıca G.B. gibi 2.Lig’e çıkma umutlarını başka bir bahara bırakmıştı.

YARDIMCISI BALCIOĞLU

Teknik direktörlük kariyerinde 15 farklı takımda çalışan Gürses Kılıç’ın yardımcılığını Uğur Balcıoğlu yapacak. Balcıoğlu, Galip Gündoğdu’nun ekibinde de görev yapmıştı. Transfer listesini Başkan Mustafa Öztürk’e sunan Gürses Hoca’nın tek bir hedefi var, o da 10 yıldır 2.Lig’e çıkma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği’ni şampiyon yapmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.