AĞZINDA ÇAPARİ İĞNESİ TAKILIYDI:    Kaplumbağa hayata döndürüldü

AĞZINDA ÇAPARİ İĞNESİ TAKILIYDI: Kaplumbağa hayata döndürüldü

  Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, şimdilerde...

 

 

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, şimdilerde farklı bir misafiri barındırıyor. Önceki gün vatandaşlardan tarafından ağzına çapari iğnesi takılı şekilde bulunan su kaplumbağası hemen ameliyata alındı.

 Ağzının 3 farklı noktasına batmış olan çapari iğnesini çıkarmak için kaplumbağa anestezi altına alındı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Veteriner hekimleri tarafından başarılı bir ameliyat ile çapari ağızdan tamamen çıkarıldı. Büyükşehir ekiplerinin sayesinde hayata tutunan su kaplumbağası daha sonra gözlem odasına alındı.

İğneden kurtulmaya çalışırken vücudunun büyük bir bölümünde yaralanmalar oluşan sevimli hayvan, başarılı geçen ameliyattan sonra bakımevinde iyileşme sürecine geçti. Kontrol atına tutulan kaplumbağa doğasına uygun gıdalarla besleniyor. Kaplumbağa iyileşmesinin ardından doğal yaşam alına bırakılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.