AGD Gebze’de yaz etkinlikleri başladı 

AGD Gebze’de yaz etkinlikleri başladı 

 “Önce Ahlak ve Maneviyat” sloganıyla milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil  yetiştirme çabasında olan Anadolu Gençlik Derneği Gebze...

 

“Önce Ahlak ve Maneviyat” sloganıyla milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil  yetiştirme çabasında olan Anadolu Gençlik Derneği Gebze Temsilciliği her yıl düzenledikleri yaz etkinlikleri başvurularını almaya başladı.  3 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında altı hafta boyunca yapılacak olan etkinlikte Kur'an-ı Kerim, İlmihal, Siyer-i Nebi, Hadis-i Şerif derslerinin yanında havuz, piknik, tiyatro, yarışmalar ve diğer sosyal aktiviteler de yer alıyor. 

ÖĞRENCİLERİN DOYA DOYA BİR YAZ GEÇİRMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yaz Etkinlikleri genel sorumlusu Seyfi Dibektaş, "Geleceğimizin teminatı gençlerimize yaz tatillerinde milli ve manevi değerlerimizi en güzel, en eğlenceli şekilde, bıktırmadan öğretmek derdindeyiz. Her sene olduğu gibi bu yıl da Yaz etkinliğimize kayıtları almaya başladık. Kız ve erkek ilk ve ortaokul öğrencilerimizin katılabileceği etkinliğimiz altı hafta sürecek. Eğitimler, Anadolu Gençlik Derneği Gebze Temsilciliği'nin 5 katlı yeni merkezinde gerçekleştirilecek olup, eğitimler boyunca öğrencilerimiz hem milli-manevi değerleri kuşanacak hem de eğlenceli vakitler geçirecek.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.