Afyonlulardan unutulmaz gece

Afyonlulardan unutulmaz gece

  **Darıca Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda Afyonkarahisarlılar sahne aldı. Gecede...

 

 

**Darıca Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda Afyonkarahisarlılar sahne aldı. Gecede Afyon Yöresi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

 

Hafta sonu binlerce insanın Darıca sahiline akın ettiği gecede Afyon İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal hemşerilerini yalnız bırakmadılar. Gecede kısa selamlama konuşmaları yapan Afyon İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal bu güzel etkinlikte kendilerini hemşerileriyle bir araya getiren Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.

Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Ahmet Selvi ise  başta Afyon’dan gelerek programa katılan belediye başkanları olmak üzere gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

AFYONSPOR’U TEBRİK EDİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programlarına katılan herkesi selamlayarak başladığı konuşmasında , “Kurtuluş Destanı’nın başladığı yer olan Afyon şehrimizin güzel insanları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kocatepe Kurtuluş Tepesi, Karahisar Kalesi, Afyon Arkeoloji Müzesi, hastalıklara şifa olan dünyaca ünlü kaplıcaları ile zengin tarihi geçmişi ve turizmi ile büyüyen, mercimekli bükmesiyle, kaymağın lezzetli sucuğun ve mermerin başkenti olan güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ın örf, adet ,gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde tanıyacağımız gecemize hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Afyonspor’u da unutmuyoruz. Bu yıl üçüncü ligde Darıca Gençlerbirliği takımımızla aynı grupta mücadele eden ve şampiyon olarak ikinci lige çıkan Afyonspor’u tebrik ediyor, ikinci ligde başarılar diliyorum. Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

YÖRESEL HALK OYUNLARI VE KONSER

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Karabacak ve Afyonlular Derneği tarafından protokol üyelerine günün anısına plaket ve hediye takdimi yapılırken, gece Afyon Yöresi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ve Afyon’lu sanatçılarının verdiği konserle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.