AFAD’tan intikal tatbikatı toplantısı

AFAD’tan intikal tatbikatı toplantısı

  Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde TAMP-Kocaeli Hizmet Gruplarının yönetici ve çalışanlarıyla TAMP ve İntikal tatbikatı değerlendirme...

 

 

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde TAMP-Kocaeli Hizmet Gruplarının yönetici ve çalışanlarıyla TAMP ve İntikal tatbikatı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kocaeli AFAD önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı. TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planına dahil hizmet gruplarında ana çözüm ortağı sorumluluğunu üstlenen kuruluş yöneticileri ve çalışanlarıyla yapılan toplantı Vali Yardımcısı Abdullah Etil başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’un sunum yaptığı toplantıya hizmet grupları başkanlarından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Özköse, Karayolları İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Okan Gerçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü İsmet Çalışkan, Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek iştirak ederken, diğer hizmet grupları da başkan yardımcıları ve plan çalışanları ile toplantıya katılım gösterdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.