Advance Gayrimenkul hedef büyütüyor

Advance Gayrimenkul hedef büyütüyor

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUHAMMET YEŞİLKAYA HEDEFLERİNİ ANLATTI:Advance Gayrimenkul   hedef büyütüyorÇayırova’da  merkezi bulunan Advance...

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUHAMMET YEŞİLKAYA HEDEFLERİNİ ANLATTI:

Advance Gayrimenkul   hedef büyütüyor

Çayırova’da  merkezi bulunan Advance Gayrimenkul  Gebze’de düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Advance Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya,  hedeflerinin önce bölgede sonra genelde  önemli bir marka  olarak hizmet sunmak olduğunu söyledi.

Düzenlenen sabah kahvaltısında  firma hakkında bilgiler veren Advance Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya şunları söyledi, “7 ay önce firmamızı kurduk, merkezimiz  Çayırovo’da bulunmaktadır.  Nisan ayı gibi  açılış yapmayı planlıyoruz.    Gebze, Darıca, Dilovası  ile birlikte İstanbul’un bazı ilçelerinde yeni şubeler açmak istiyoruz. Bayilik için 30 civarında bir talep var.  Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. 12 kişilik konusunda deneyimli ve uzman  bir ekibimiz var.  Bu ekiple  gayrimenkul sektöründe  önemli işler yapacağımıza inanıyorum. Tüm bunlar doğrultusunda  faaliyetlerimiz, gayrimenkul alım satımı, kiralanması, yatırım danışmanlığı ve tüm hizmetlerdir. Gayrimenkul yatırımlarımız güvenilir bir yer arıyorsanız en doğru adres  . Advance Gayrimenkul   olacaktır”dedi.

TÜRK FİRMASIYIZ

Gayrimenkul  sektöründe ağırlıklı olarak  AD ve İngilizlerin yer aldığını da söyleyen Advance Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, “Bu firmalar Yahudi kökenli kuruluşlardır. Biz ise öz be öz yerli ve Türk  firmasıyız.  Firmamızın ismi yabancı olabilir, aslında Osmanlıca ve Farsça bir isim düşündük fakat sonra bu isimde karar kıldık.

MERDİVEN ALTI FİRMALAR ZARAR VERİYOR

Gayrimenkul sektöründe  merdiven altı  kimi seyyar  emlakçılara itibar edilmemesi gerektiğini de söyleyen Advance Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya,  vergisini vermeyen, yeri, mekanı olmayan bu tür  kurumlar sektöre zarar vermektedir”dedi.

Haber: Cengiz Akgün


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.