Adalet yürüyüşüne davet etti

Adalet yürüyüşüne davet etti

  CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet meclise yaptığı konuşmada adalet isteyen herkesi Adalet Yürüyüşüne davet etti.TBMM Başkanlık...

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet meclise yaptığı konuşmada adalet isteyen herkesi Adalet Yürüyüşüne davet etti.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün Ankara Güvenpark’tan başlayan ve İstanbul Maltepe Cezaevi’ne dek sürecek ‘Adalet Yürüyüşü’ hakkında değerlendirmelerde bulunarak, tüm vatandaşları yürüyüşe davet etti.

 FETÖ İLE AYNI TAHRİP GÜCÜNE SAHİP

Adalet Yürüyüşü ile ilgili olarak mecliste konuşan Milletvekili Hürriyet, “Ülkenin ihtiyacı olan adalet yürüyüşünün ikinci gününden, adalete ihtiyacı olan, damat adaletine dur demek isteyen, kendi eteğindeki taşlar temizlenmediği için utanan herkese selam olsun. Ülkede meydana gelen birçok adaletsizliğe karşı ortak sesler büyüyerek devam edecektir. FETÖ'yle aynı tahrip gücüne sahip, siyasallaşma temelli, yaranmacı ve sinmiş hukuk yapısına, baskı ve faşizme dur demek, çocuklarımıza özgür yarınlar bırakmak isteyen görüşü ne olursa olsun her vatandaşın görevidir bu yürüyüşe destek vermek” dedi.

DAMATLARI KURTARAN ADALETİNİZE İNAT

Konuşmasına devam eden CHP’li Hürriyet, “Bu yürüyüş adalet isteyen, bozuk düzenden kurtulmak isteyen, haklı olanın kazanacağı bir hukuk düzeni isteyen herkesin yürüyüşüdür. "Adalet" ve "kalkınma" kavramlarını hep hısım akraba ve damatlar için geçerli görenlere inat bu yürüyüş devam edecektir. Siz damatlar için adalet diyorsunuz, biz 80 milyon için adalet diyoruz ve adalet bir gün herkese lazım olacaktır diyorum” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.