Adalet Yürüyüşü’nde sekizinci gün

Adalet Yürüyüşü’nde sekizinci gün

Dün 19 kilometre yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi burada kurulan kamp alanında geçirdi. Tarihi yürüyüşün sekizinci...

Dün 19 kilometre yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi burada kurulan kamp alanında geçirdi. Tarihi yürüyüşün sekizinci gün etabı başladı. Yürüyüşten önce kısa bir açıklama yapan CHP lideri, MHP lideri Bahçeli'nin sözlerine de yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Sayın Bahçeli açıklama yapıp eleştirmiş. Canı sağolsun istediği eleştiriyi yapabilir. Bana göre Hükümet Sözcülüğüne de soyunabilir. Ben hayatım boyunca ne Pensilvanya'ya gittim ne Pensilvanya'yla konuştum ne de Pensilvanya bana teşekkür etti. Fethullah Gülen rahatsız olduğu dönemde gazete ilanlarına bakın. O kime teşekkür etmiş ortada" dedi.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, sekizinci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor.

‘Adalet Yürüyüşü’ne Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı görülüyor. 25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün yedi günü geride kaldı. Yoğun tempo ve artan sıcaklıklarda mola süreleri de uzatıldı.  Adalet Yürüyüşü’nün 7’nci günü İstanbul’a 300 kilometre kala Gerede’ye bağlı Sipahiler Mevkii’nde sona erdi.  19 kilometre yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi burada kurulan kamp alanında geçirdi.  Tarihi yürüyüş CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklama ile başladı.

BAHÇELİ’YE YANIT VERDİ: HÜKÜMET SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNABİLİR CANI SAĞOLSUN

Sekizinci gün etabının başında kısa bir açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Ben kendi ülkemi seviyorum. Bu ülkenin insanlarıyla birlikte mücadele etmeyi seviyorum. Bu ülkenin insanlarıyla yürümek onurdur. Adalet herkese lazım” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.