ADALET Mİ?

ADALET Mİ?

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaelispor’a üst düzey donanıma sahip, sıfır kilometre takım otobüsü hediye etti. 2 yıl önce siyasi destekle...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaelispor’a üst düzey donanıma sahip, sıfır kilometre takım otobüsü hediye etti. 2 yıl önce siyasi destekle Kocaeli Birlikspor’a milyonlar harcandı. Gebze’li iş adamları ve yerel yönetimde bu yapılanmaya ekonomik katkı sundu.  Kocaelispor bu ilin lokomotifidir helali hoş olsun.  Kocaeli Birlikspor’a yatırım yaptınız oda tamam olsun. Gözü olanın gözü çıksın. Daha fazla şeyler yapılsın. Fakat söz konusu Gebzespor  olunca yıllardır yaşanan ekonomik sıkıntılarda  neden kimse taşın altına elini koymadı, neden kimse sesini çıkarmadı. Gebze üvey evlatmıydı?

SUS PAYLARIYLA GEÇEN YILLAR

Kocaeli Büyükşehir 2 yıl önce işletmesi Gebzespor'a ait olan ve kulübün ciddi giderlerini karşılayan otoparkı sabah operasyonuyla kulübün elinden almıştı. 7 yıl öncede parkomat gelirlerine el koyulan Gebzespor büyük ekonomik sorunlar nedeniyle Bölgesel Amatör lige kadar düşmüştü.

 

20 TAKIMIN BİR SAHASI VAR

Gebze gibi nüfusu onlarca ilden büyük olan bir kentin merkezinde sadece bir futbol sahasının olması da Gebze gençliğine verilen değeri gösteriyor. Bazı zamanlarda 5 takım aynı anda tek sahada idman yapıyor. Buda zaman zaman takımlar arasında tartışmalara kimi zaman kavgalara neden oluyor.

*HABER: Güven ÇAĞLAYAN


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.