“Adalet herkese gerekli olacak”

“Adalet herkese gerekli olacak”

 ** CHP Kocaeli Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8. gün önce başlattığı Adalet Yürüyüşünün ardından İzmit Sabri Yalım Parkı’nda...

 

** CHP Kocaeli Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8. gün önce başlattığı Adalet Yürüyüşünün ardından İzmit Sabri Yalım Parkı’nda başlattıkları Adalet eylemlerine devam ediyor.  Önceki gün yapılan  eylemde  Adalet bir gün herkese  gerekli olacak denildi.

 

CHP Kocaeli Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8. gün önce başlattığı Adalet Yürüyüşünün ardından İzmit Sabri Yalım Parkı’nda başlattıkları Adalet eylemlerine devam ediyor. Her gün saat 18.00 da Sabri Yalım Parkı’nda toplanan CHP’liler burada basın açıklaması yapıyor. CHP’lilerin Adalet eylemine destek her gün kat kat artıyor. CHP’liler ayrıca bugün parti binasının bulunduğu sokağa Adalet pankartı astı.

YOĞUN KATILIM

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri, Kadın Kolları ellerinde Adalet yazılı dövizlerle il binasından Sabri Yalım Parkı’na kadar yürüdüler ve ardından Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması yaptılar. Açıklamayı Gençlik Kolları İl Başkanı Dilşad Hasret Haczeyni okudu. Yapılan eyleme destek her geçen gün artarken bugünkü açıklamaya CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve eşi Av. Nurdan Sarıbay, İl Yöneticileri Naim Keskin, Harun Yıldızlı, Bilgi Dehmen, Kadın Kolları İl Yöneticileri, Gençlik Kolları, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve eşi Elif Küçükkaya, İlçe Yöneticileri, Meclis üyeleri, İzmit İlçe Kadın Kolları, Haziran Hareketi üyeleri, ÖDP Kocaeli İl Örgütü, KESK’e bağlı sendikalar, Kocaeli Demokrasi Girişimi, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve çok sayıda partili katıldı.

YARGI BAĞIMSIZ OLMALI

Genel Başkanın bugünkü yürüyüşüne katıldıklarını ve Genel Başkanın selamlarını getirdiklerini söyleyerek açıklamasına başlayan Gençlik Kolları İl Başkanı Dilşad Hasret Haczeyni, “Bizimle birlikte bugünkü yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Yargının bağımsız olmasının engellenmesine ve halkın buna alıştırılmasına izin vermeyeceğiz diyen Haczeyni, “Bizler susma, sustukça sıra sana gelecek sloganlarıyla yetişen gençler olarak sustukça sıranın bize gelmesini beklemeyeceğiz. Enis Berberoğlu’nun haksızca, hukuksuzca tutuklanarak başlanan bu adalet yürüyüşüne sadece Enis Berberoğlu için olmadığını belirtmek istiyoruz. Adaletsizliğe uğrayan herkes için bu mücadeleyi veriyoruz. Bizler yalnızca kendimiz için bizler gibi düşünenler için değil, herkes için eşit, özgür bir devlet istiyoruz. Herkese adalet gerekli olacaktır” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.