Acı haberle uyandık! Yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Acı haberle uyandık! Yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Ankara-Konya karayolunda bir ineğe çarparak sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybederken,...

Ankara-Konya karayolunda bir ineğe çarparak sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 18 kişide yaralandı.

Kaza saat 05.30 sıralarında Ankara-Konya karayolunun 39’uncu kilometresinde meydana geldi.

Balıkesir’den Hatay’a giden Erdinç Evim, yönetimindeki77 BN 325 plakalı yolcu otobüsünün, önüne bir anda çıkan ineğe çarptı.

 

ankara-kaza-1

İneğe çarpan otobüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

İhbar üzerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Feci kazada, 4 kişi öldü, 20 kişi ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ankara-kaza-2

Kazadan yara almandan kurtulan yolculardan Muhammet Demir,  “Arada kestiriyordum. Bir ses duydum, herkes bağırmaya başladı. Otobüs şiddetli bir şekilde sallandı. Sonra yan yattı. Biri yanımdaki yolcu olmak üzere 4 kişi ölmüş. Otobüs İneğe çarptıktan sonra şüför kontrolünü kaybedince araç yoldan çıkarak devrilmiş” dedi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Bu arada otobüs kazasının olduğu bölgede meydana gelen ikinci bir kazada ise 4 kişi yaralandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.