ABD’den son dakika: Silahlı saldırı! Ölüler ve çok sayıda yaralı var…

ABD’den son dakika: Silahlı saldırı! Ölüler ve çok sayıda yaralı var…

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir konserde silah sesleri duyuldu. Olayda ölü ve yaralılar var. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, otomatik silah sesleri duyuluyor...

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir konserde silah sesleri duyuldu. Olayda ölü ve yaralılar var. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, otomatik silah sesleri duyuluyor ve çok sayıda kişinin alandan koşarak çıkmaya çalıştığı görülüyor. Son dakika haberine göre; saldırgan polis tarafından etkisi hale getirildi. Operasyon devam ediyor.

ABD’nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde düzenlenen bir konser sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre; olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 24 yaralı var.

ABD’nin Las Vegas kentinde müzik festivalinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 2 kişinin öldüğü bildirildi. Hastane yetkilileri, Las Vegas kentinde bulunan Mandalay Bay Oteli yakınlarındaki konser alanında düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin öldüğünü, 24 kişinin yaralandığını söyledi. Hastene yetkililerinden alının bilgilere göre; yaralılardan 12’sinin durumu ağır.

Görgü tanıklarına göre, en az bir saldırgan festivale katılanlara ateş açtı.

GİRİŞLER KAPATILDI

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, otomatik silah sesleri duyuluyor ve çok sayıda kişinin alandan koşarak çıkmaya çalıştığı görülüyor.

Yetkililer, Las Vegas’ın bazı yerlerine girişleri kapattı.

basliksiz-1

 

‘PAYLAŞIM YAPMAYIN UYARISI’

Polis, insanların saldırının gerçekleştiği bölgeden kaçınması gerektiğini duyurdu. Polis saldırgana yönelik operasyonun devam ettiğini söylerken, bölgede bulunanlardan olaya ilişkin sosyal medya paylaşımı yapmamalarını talep etti.

OTELİN 32. KATINDA ATEŞ İDDİASI

Reuters haber ajansı, silahlı iki kişinin ilk etapta otelin 32’inci katında güvenlik görevlileri ve polise ateş açtığını duyurdu.

BİRKAÇ SALDIRGAN OLABİLİR!: New York Times: Başka saldırılar da var

New York Times ise başka saldırıların da olduğunu yazdı.

Olaya karışan birden fazla silahlı saldırganın olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Sosyal medyaya düşen ilk görüntülerde, yüzlerce kişinin panikle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İngiltere basının iddiasına göre ise; Mandalay Bay Hotel’in 32. katından sniper ile konserdeki katılımcılara ateş açıldı. İngiltere basını 32’inci kattaki ve saldırgan olduğu iddia edilen kişinin de polis tarafından etkisiz hale getirildiğini aktardı.

Operasyon ise devam ediyor.

Olayın ardından bölgede uçuşlar durduruldu, havaalanı kapatıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.