51’NCİ KEZ:  Kocaeli Fuarı kapılarını açtı 

51’NCİ KEZ: Kocaeli Fuarı kapılarını açtı 

 ** Kocaeli Fuarının 51. Yılı açılışı pop müzik şarkıcısı Murat Dalgılıç Konseri ile yapıldı. Düzenlenen açılış programında sevilen...

 

** Kocaeli Fuarının 51. Yılı açılışı pop müzik şarkıcısı Murat Dalgılıç Konseri ile yapıldı. Düzenlenen açılış programında sevilen şarkıcı Murat Dalkılıç sevenleriyle buluştu. Sanatçının sevilen şarkılarıyla eğlenen katılımcılar 51 yıldır İzmit halkına hizmet vermekte olan Kocaeli Fuarı’nın açılışını coşkuyla kutladı.

 

 

Kocaeli Fuarı 51. açılış programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,  Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Raşit Fidan, Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Fuar Müdürü Fevzi Ulutaş, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde gerçekleştirilen ücretsiz konserde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Sevilen şarkıcı Murat Dalkılıç’ın şarkılarına eşlik eden gençler etkinlik boyunca sevinç ve coşkuyla konseri dinledi. Konser sonunda Kocaeli Fuarı havai fişek gösterisiyle  birlikte açıldı.

 

SANATA ÖNEM VERİYORUZ

Sanata önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gençlere sanat, edebiyat, şiir ve spor yapmaları tavsiyesinde bulundu. Müziği hem dinleyelim hem de icra edelim diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizin hayata bedenen ve ruhen iyi hazırlanmanız, bilgili, donanımlı ve ahlaklı gençler olarak yetişmeniz, bizim en büyük mutluluğumuzdur” şeklinde konuştu. Güçlenen ve gelişen bir Türkiye’de daha nice bayramlar dileyen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Bu ülkeyi daha güzel yarınlara taşıma kararlılığınız, Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada lider bir ülke olarak yoluna devam ettirecektir” dedi. Vali Güzeloğlu gençlerin bayramını kutlayarak en büyük güvencelerinin gençler olduğunu belirtti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.