41 ülke 41 renk gösterisi

41 ülke 41 renk gösterisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali, Uluslararası Fuar Merkezi’nde coşku...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali, Uluslararası Fuar Merkezi’nde coşku ile kutlanıyor.

Farklı ülkelerden gelerek 23 Nisan Çocuk Festivali’ne renk katan yabancı ülke çocuklarının sahne aldığı performans sahnesinde 17 misafir ülke çocukları birbirinden güzel yerel oyunlar sergileyerek festivale renk kattılar. Yerel kıyafetler ve yerel müzikler eşliğinde dans eden çocuklar 23 Nisan Çocuk Bayramı’na anlam kattı.

Kazakistan, Malezya, Lübnan, Başkurdistan, Gürcistan, Rusya, Kırım, Sırbistan, Fas, Makedonya, Endonezya, KKTC, Kırgızistan, Arnavutluk, Türkmenistan, Ukrayna ve Romanya gibi ülke çocuklarının sahne aldığı gösterilerde birbirinden renkli anlar yaşandı. Her ülkenin yerel kıyafetler ve yerel danslar eşliğinde performansını sergilediği gösteriler izleyicilerden tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.