23 Nisan’da alternatif kutlama yapıldı

23 Nisan’da alternatif kutlama yapıldı

 ** 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle CHP Gebze İlçe Örgütü ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı ile Gebze’deki STK temsilcileri...

 

** 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle CHP Gebze İlçe Örgütü ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı ile Gebze’deki STK temsilcileri alternatif bir kutlama programı gerçekleştirdiler.

 

Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda dün gerçekleşen törene CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, THK Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Eğitim-İş, Kocaeli 2 No'lu Şube Başkanı Bülent Metin, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DÜNYANIN TEK ÇOCUK BAYRAMI

Saygı duruş ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak programa katılan siyasi parti ve STK temsilcileri Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Çelenk sunma töreninden sonra ilk olarak CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli bir konuşma yaparak, “Son 2 yılda hayatını kaybeden 260 çocuk işçinin, ekmek almaya giderken katledilen Berkin’i, 12 yaşında 13 kurşunla öldürülen Nihat’ı, Trabzon’da şehit verdiğimiz Eren’in bayramı kutlu olsun. Ulusal egemenliğimizin günü olan 23 Nisan çocuklara armağan edildi. Türkiye’nin ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan’ı bayram olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

TÜM DEVLET ERKÂNI BURADA OLSAYDI

CHP’li Gayretli’nin ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur bir konuşma yaparak, “Cumhuriyetimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği yegâne bayram olan 23 Nisan’da gönül isterdi ki bu alanda tüm okulların çocukların meydanda olmasını dilerdim. Gönül isterdi ki resmi tören olup tüm devlet erkânı tam kadro burada olup çocuklarımızı kapalı alanlara mahkûm etmeseydik. Diğer bayramların çok daha güzel geçeceğini ümit ediyorum.” diye konuştu. Nusret Acur’un ardından ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın ve ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar da birer konuşma yaptılar.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Programda son olarak ise CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklara kutlu olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından Atatürk’ün çocuklarla olan fotoğraflarının olduğu fotoğraf sergisi gezildi. Programa katılan çocuklar palyaço ve balonlar eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Düzenlenen program nedeniyle vatandaşlar başta CHP Gebze İlçe Örgütü ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı ile Gebze’deki STK temsilcilerine teşekkür ettiler.

Haber Hanifi Surun 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.