H.Yıldız, bir ilke imza attı

H.Yıldız, bir ilke imza attı

Kocaeli amatör futbolunda A takım düzeyinde ilimizi en üst liglerde temsil eden Hereke Yıldızspor, yıllardır altyapılarda olarak liglere katılıyor, centilmence mücadele ediyordu.

Kırmızı-Yeşilli ekip, U-17 yaş grubunda çok büyük bir başarıya imza attı, Play-Off’un bitimine iki hafta kala ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.

U-17 LİGİ PLAY-OFF’TA BİTİME İKİ MAÇ KALA İŞİ BİTİRDİ

U-17 Ligi Play-Off A Grubu’nda mücadele eden Hereke Yıldızspor, iki hafta önce deplasmanda Hisareynspor’u 1-0 yenip, çok önemli avantaj sağlamıştı. Geçen hafta da Yenişehirspor karşısında 3-0 hükmen kazanan Hereke Yıldızspor, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Küçük yaş gruplarında ilk kez ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Kırmızı-Yeşilli ekip, tarihi bir başarıya imza attı.

7 OYUNCUSU U-16 LİGİ’NDE OYNUYOR

Kırmızı-Yeşilli ekip, U-17 Ligi Play-Off’ta Belediye Derince ve Hisareynspor gibi altyapısına önem veren iki kulübü geride bıraktı, şampiyonluk ipini göğüsledi. Hereke Yıldızspor, bu başarıya imza atarken, U-17 Ligi kadrosundaki futbolcuların büyük bölümümün yaşı da U-16 Ligi’ne tutuyor. Abdülsamet, Burak Düzyurt, Kerem Atay, Emircan, Halim, Ufuk ve Metehan aynı zamanda U-16 Ligi’nde de forma giyiniyor.

BAŞARININ MİMARI: ECEVİT KARA

Hereke Yıldızspor’un A takım dahil, her yaş grubunda görev yapan Teknik Sorumlu Ecevit Kara, altyapının da başında bulunuyor. Kırmızı-Yeşilli ekibin, U-17 yaş grubunda Türkiye Şampiyonası’na gitmesinde en büyük pay sahibi olanlardan biri de Ecevit Kara. Genç teknik adam, hepsi Herekeli olan, altyapısından yetişen isimlerle çok önemli bir başarıya imza attı. Bülent Ecevit, genç oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.