GÜZELLİK YARIŞMALARI ; (YALNIZ YÜZ VE VÜCUT GÜZELLİĞİNİN ÖLÇÜ OLARAK KABUL EDİLDİĞİ YARIŞMA)

GÜZELLİK YARIŞMALARI ; (YALNIZ YÜZ VE VÜCUT GÜZELLİĞİNİN ÖLÇÜ OLARAK KABUL EDİLDİĞİ YARIŞMA)

 

Ne kadar masumane tarifi var,insanın içinde olası geliyor,yüz ve vücut güzelliğini ölçü olarak alan yarışma, bak sen yarışmaya valla öyle çok takip edeni var ki iyi ki televizyonlar var yoksa bu güzelliklerden mahrum kalabilirdik.Teknoloji mahrum bırakmıyor işte.

Yüz yıllar önce güzellere nasıl bakılır dı ? Hepinizin malumu ama yinede en azından kendi bilgilerimin doğruluğunu test edeyim,yanlış biliyorsam oradan seslen arkadaş.

Kulakları duyuyor mu,dişleri tamam mı,kuvvetli olup olmadıkları ve nihayetinde yüz ve vücut güzelliklerine, tabii o zaman ölçü değerleri farklıydı ama ne yapalım idare edeceğiz.

Yani aynı şimdi ki gibi platformlara çıkarılır özellikleri anlatılır,gelenlerde fiyat arttırarak güzelliği,gücü ve kuvveti yerinde olan köleleri satın alırlardı. Değişen aslında pek bir şey yok yine satılan, satan ve satın alan var sadece mekanlar ve satış şekilleri değişik, satış daha mahsumane,daha çağa uygun,daha kapalı kapılar ardında pazarlıklar yani daha vahşi kapital.Herkesin gözünün önünde arttırım değilde gücünü ve kuvvetini kullanarak yalnız kendinle pazarlık edip verdiği canlı karşılığı satın aldığı canlı.

Güzellikte iyi canlı ediyormuş.Masumane yarışmayı kazanan şahsiyet o kadar kısa zamanda varlık sahibi oluyor ki anlamamak mümkün değil. Değil mi?

Çok mu sert giriş oldu şu güzellik yarışmalarına,aklıma ilk gelenleri yazdım ya,izlenimlerimi,yaşananları yazsaydım o zaman anya Konya çıkardı ortaya.

Yüz ve vücut güzelliği canlı ediyor da, ruh güzelliği canlı etmiyorsa,ey yeni yetişen nesil, önce yüz ve vücut güzelliğinizi kazanın.

GERİSİNİN GELMESİ İÇİN YARIŞMALARI TAKİP EDİN…

 

 

 

Bu yazı toplam 100 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi

YILDIZ

19 Ağustos 2017 Cumartesi 00:00