‘Gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz’

‘Gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz’

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Türk Zaferinin  96. Yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir açıklamada bulundu. Kaymakam Güler yaptığı açıklamada, “Bugün Kahraman Türk Ordusunun, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yüce Türk Milleti ile bir bütün olarak verdiği destansı mücadelenin sonunda, Türk Zaferinin  96. Yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Yüce Türk Milletimizin Büyük Önder Atatürk önderliğinde düşmana karşı çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik duygusu içinde  vatan sevgisinin, azim ve iradesinin bir eseri olarak ortaya çıkan bu zaferle düşmanlarımızı mağlup edilmiştir.

ŞANLI BİR ZAFERDİR

Bu zafer aynı zamanda Türk tarihi için de bir dönüm noktası olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin de temellerinin  atıldığı, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin, azim ve kararlılığının, vatan ve bağımsızlık aşkıyla yanan bir millet olduğunun, söz konusu vatan ve bağımsızlık olduğunda nasıl mücadele edildiğinin gösterildiği şanlı bir zaferdir. Bu şanlı zaferden sonra Türk Milleti uygarlık yolunda güçlü bir şekilde ilerlemiş ve ülkemizi modern, sosyal ve ekonomik olarak güçlü bir devlet olarak  çağdaş uygarlık düzeyine çıkartmıştır. Milletimizi şartlar ne kadar zor olursa olsun başarıya ulaşmak için yol bulmuştur. Bu inanç ve kudret milletimizin iman ve inançlarında her zaman vardır ve var olmaya devam edecektir.

GURUR DUYUYORUZ

Milletimiz her zaman emperyalist güçlerin ülkemiz üzerinde yapmış olduğu hesapları bozmuş bundan sonra da bozacak, Milli birlik ve beraberliğimizi topyekûn koruyacaktır.   Türk tarihine altın harflerle yazılmış olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıl dönümünde böyle bir milletin ve onun bağrından çıkan Türk Ordusunun mensubu olmakla gurur duyuyoruz. Başta 30 Ağustos Zaferinin mimarı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve her karış vatan toprağının korunması için canını seve seve  feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, Kahraman Gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.