GÜRDAL’A 1 MAÇ CEZA

GÜRDAL’A 1 MAÇ CEZA

 PFDK, Birlikspor antrenörü Ali Gürdal’a bir maç ceza ve 3000 TL para cezası verdi. Profesyonel Disiplin Kurulu’nda yapılan açıklamada, “Kocaeli...

 

PFDK, Birlikspor antrenörü Ali Gürdal’a bir maç ceza ve 3000 TL para cezası verdi. Profesyonel Disiplin Kurulu’nda yapılan açıklamada, “Kocaeli Birlikspor Kulübü antrenörü  Ali Gürdal’ın, 27.09.2017 tarihinde oynanan Kocaeli Birlikspor – Sarıyer TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren bir resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3000 TL para cezası ile cezalandırılmasına” karar verdiğini açıkladı.

VURAL’DA CEZA ALDI

Kurul, ayrıca Darıca G.B yöneticisi Mücahid Vural’a 21 gün hak mahrumiyeti ve 5000 TL para cezası verdi. PFDK, “Darıca Gençlerbirliği  Kulübü yöneticisi Mücahid Vural’ın,  27.09.2017 tarihinde oynanan Van Büyükşehir Belediyespor- Darıca Gençlerbirliği TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 5000 TL para cezası ile cezalandırılmasına” kararını verdiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.