Güneşspor şampiyon: 3-0

Güneşspor şampiyon: 3-0

  U-19 Ligi Play-Off B Grubu’nda şampiyon takım belli oldu. Güneşspor, bitime bir nafta kala Mollafenarispor’un sahaya çıkmaması nedeni ile...

 

 

U-19 Ligi Play-Off B Grubu’nda şampiyon takım belli oldu. Güneşspor, bitime bir nafta kala Mollafenarispor’un sahaya çıkmaması nedeni ile 3-0 hükmen galip geldi, şampiyonluğunu ilan etti.

 

İKİNCİ TAKIM KİM OLACAK?

U-19 Ligi Play-Off B Grubu’nda 9. hafta sona erdi. Grubun son maçında lider Güneşspor, Mollafenarispor’u Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda ağırlaması gerekiyordu. Ancak Gebze temsilcisi sahaya çıkmadığı için Güneşspor hükmen 3-0 galip ilan edildi. Bu skorla Yeşil-Siyahlı ekip B Grubu’nu şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. İkinci ve üçüncü sıradaki takımı ise son hafta maçları belirleyecek. Derince Birlikspor, pazar günü deplasmanda Mollafenarispor ile karşılaşacak. Bu maçta Derince Birlikspor’a beraberlik bile yetecek. İzmit GB ise cumartesi Gölcük İY ile Kavaklı Stadı’nda 17.00’da oynayacağı maçı kazanıp, Derince Birlikspor’un mağlup olmasını bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.