Gündoğdu: Transfer açılmayacakmış gibi çalışıyoruz

Gündoğdu: Transfer açılmayacakmış gibi çalışıyoruz

Çatalca maçının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kocaelispor’un deneyimli hocası, ilk yarı daha iyi oynadıklarını söyledi. Gündoğdu ayrıca, transfer açılmayacakmış gibi çalıştıklarını dile getirdi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 1-0 kazandıkları Çatalca maçının ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarı daha iyi oynadıklarını aktaran Gündoğdu, “İki takım da burada ağır antrenmanlar yapıyor. İstediğimiz oyunu tam yansıtamasak da zaman zaman iyi oynadık. İkinci yarıda resmen sinir harbi oldu. Gereken oyunu iki takım da sergileyemedi. İlk yarı daha iyi oyun vardı. Bütün oyuncularımızı görme amacıyla 45’er dakika şans verdik herkese. Bundan sonraki hazırlık maçlarında oyuncularımıza daha fazla dakika vererek lige hazırlayacağız” dedi.

SAKATLIĞIN OLMAMASI SEVİNDİRİCİ

Çatalcasporlu futbolcuların özellikle ikinci yarıdaki sert oyununu da değinen Galip hoca, “Rakip bizim gibi iki takım halinde oynamadı, peyder pey oyuncu değiştirdi. Denenmeye gelen oyuncuları da var. Tabi onlar da kendilerini gösterebilmek için çok sert ikili mücadelelere girdiler. Allah’tan bizim oyuncularımız onlara uymadı. Zaman zaman ufak tefek şeyler oldu ama dediğim gibi oyuncularımız onlara uymadı. Kamp bizim için çok iyi geçiyor. Oyuncularımız iyi çalışıyor. Sakatlık yok, kaza bela yok. Maç sert geçmesine rağmen sakatlığımız olmadı. Bu bizi sevindiriyor” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.