Gündoğdu: “ Savaştık ve kazandık”

Gündoğdu: “ Savaştık ve kazandık”

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 1-0 kazandıkları Bağcılar maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 1-0 kazandıkları Bağcılar maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Gündoğdu, “ Oyuncularımın kazanma arzusu, savaşçılığı beni çok memnun etti. Hepsini tebrik ediyorum” dedi. Gündoğdu’nun açıklamaları şöyle:

“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’

Maçın ilk 10 dakikasında oyuncularımın konsantrasyon eksikliğinden müthiş derecede kötü başladık. Rakip de bundan faydalanarak iki topu direkten döndü. İlk yarının kalan bölümünde oyunun üstünlüğünü tamamen elimize aldık ve penaltıdan golü attık, iki tane de pozisyonumuz vardı. İkinci yarı rakip tamamen oyunu bozdu. Ne anlamda bozdu; uzun toplarla doldur boşalt oyununa çevirdi. Bu da hem bizim açımızdan hem de rakip takım açısından oyunsal bir oyun olmadı. Ama oyuncularımın 1-0’ı tutma ve kazanma arzusu, savaşçılığı beni çok memnun etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gol kaçırmalara artık kısmetsizlik diyeceğiz. Ben, hem top oynadığım dönemlerde hem de hocalık yaptığım dönemde, gol kaçıran oyuncuya bir şey diyemiyorsun. Önemli olan o pozisyona girmek. Bir maç kaçırıyor, ertesi maçta atıyor. Onlara bir şey diyemeyeceğiz ama tabi ki her antrenmanda gol vuruşları çalışıyoruz. Onları düzeltmeye çalışacağız. Yine iki tane kafa topu var. Kalecinin şansı diyeceğiz, üzerine gitti. Çok başarılı kurtarışlar yaptı”

“TARAFTARLARIMIZ MÜTHİŞ DESTEKLEDİ”

“Neden Ali’ye öne çık dedik? İlk 10 dakika rakip oyun anlamında üstünlük sağlayınca, oyunu genişletmek adına Burak Süleyman’ı içeri doğru aldık. Oyun genişlesin, daha rahat pas yapalım diye. Çünkü rakip 4 tane stoperle oynadı. Sonra bir stoper özellikli oyuncu daha girdi. Yüksek toplarla oynayacaklarını biliyorduk. Biz de Ali’yle oyunu genişlettik, skoru da alınca Ali’ye fazla çıkma, boşluk bulduğun zaman çık dedik. O da dediklerimizi harfiyen yaptı, iyi de top oynadı. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. 90 dakika müthiş desteklediler ve mücadelenin içerisinde oldular. İki tane zorlu deplasmanımız var. İkisi de doğu illerinde. Çalışmalarımızı hafta içerisinde yapacağız. Biz her zaman söylüyoruz. Yenemezsek yenilmeyelim diyoruz. Oyuncularım ellerinden gelen mücadeleyi yapacak. İki deplasmanda da puan veya puanlar alıp dönmeye çalışacağız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.