Gündoğdu: “İnşallah serinin başlangıcı olur”

Gündoğdu: “İnşallah serinin başlangıcı olur”

Payas karşılaşmasının stresi yenme maçı olduğunu kaydeden Galip Gündoğdu, “3 puanı aldığımız için sevinçliyiz. İnşallah bu maç kalan maçlarda serinin başlangıcı olur” dedi.

“STRESİ YENME MAÇIYDI”

Payasspor maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Sorumlusu Galip Gündoğdu, “Erzincan maçından sonra çok büyük bir darbe yedik. Onun moral bozukluğuyla takımımızı toparlamak gerçekten zor oldu. Antrenmanlarda oyuncuların moral ve motivasyonunu yükseğe çekebilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Bu maç, o stresi yenme maçıydı. Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Rakibi de kutluyorum, onlar da iyi işler yaptılar. Seyircilerimize teşekkür ediyorum, yine geldiler ve bizi desteklediler” dedi.

 

“ÖNEMLİ OLAN GALİBİYETTİ”

Oyundan çok alınacak galibiyetin önemli olduğunu belirten ve bunu da başardıklarını belirten Gündoğdu, “3 puanı aldığımız için sevinçliyiz. İnşallah bu maç kalan maçlarda serinin başlangıcı olur. Maça oyuncularımız gergin başladı. Daha sonra toparladık. Pozisyonlar olmaya başladı. İlk pozisyonu da rakip buldu. Önemli olan oyun değil alacağımız galibiyetti. Profesyonelliğin gerektirdiği şeyler var. Oynanan maçtan ders alıp bir sonraki maça kendimizi toparlayıp aynı hataları tekrar etmemek. Onu düzeltmeye çalıştık. Bunu da başardı çocuklar” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.