Gündoğdu: “Coşkumuzla iki gol attık”

Gündoğdu: “Coşkumuzla iki gol attık”

Kocaelispor Teknik Direktörü, 2-1 kazanılan Turgutluspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, “Mücadele anlamında iyi maç oldu. İkinci yarı coşkumuzla iki gol attık. Kazandığımız için kutluyum, oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Gündoğu’nun açıklamaları şöyle: “MÜCADEYE YÖNÜNDEN ÇOK İYİ MAÇ OLDU”

“Her zaman söylediğim gibi, bizim takımımız taraftarıyla birlikte coşkulu oynayan bir takım. Oynadığımız takım da bu sene yaptığı flaş transferlerle gerçekten bu grubun en güçlü takımlarından bir tanesi. Onlar da zaman zaman çok etkili oynadılar. Bence mücadele yönünden çok iyi bir maç oldu. İlk devre rakibe bir pozisyon verdik. Oyuncularım ikinci yarı coşkularını sahaya koyarak iki tane gol attı. Berabere de bitebilirdi. Çok iyi kontralar yakaladılar. Özellikle uzun oyuncuları girdikten sonra 5 kişi hücum yaptılar. Kazandığımız için mutluyuz, oyuncularıma teşekkür ediyorum” 

“AKILCI DAVRANSAK 3-0, 4-0 OLABİLİRDİ”

“Oyuncularım her maçta maçı koparabilmek için gösterdikleri mücadele beni mutlu ediyor. 2-0’dan sonra çok iyi kontralar yakaladık. Coşkuyla değil akılcı davranabilseydik oyun 3-0, 4-0’a da gelebilirdi. Yediğimiz gol oyunu riske etti. Biz de ona göre hamle yaptık. Maçın dönüm noktası Volkan’ın kurtarışıydı. Müthiş kurtardı. Bu haftaki rakibimiz Halide Edip Adıvar kendi sahasında güçlü bir takım. Kazanmak için gideceğiz ama kazanamasak da puan alıp dönmeye çalışacağız. Ama hedefimiz her zaman deplasmanda da olsa 3 puan alıp şehrimize gelmek”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.