Gündoğdu çok memnun

Gündoğdu çok memnun

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu önceki günkü antrenman öncesinde çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündoğdu şunları söyledi:

“YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

“Oyuncularımız bizim beklediğimizin daha üstünde geldiler. O yüzden ilk hafta genel dayanıklılık ve güce dayalı antrenmanlar yaptık. Bugün de ikinci haftamız, aynı şekilde güzel ve istekli antrenmanlara devam edeceğiz. Saha da çalışmalara müsait, çimi yetkililer koruyor, bizim de korumamız lazım. Sadece antrenmandan hemen önce sulanmasını istiyoruz. Yoksa sakatlık olabilir. Zaten yarın ya da diğer gün sahamız çizilecek. Burayı bize tahsis edenlere, çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir sahada yeni sezona hazırlanıyoruz”

 “YÜZDE 20-30 HAZIR GELDİLER”

“Genel ve fiziki moral motivasyon olarak çok hazırız. Futbolcular zaten aktif dinlenerek geldiler, bu da bize avantaj oldu. Yaz döneminde şuan sahada gördüğünüz her futbolcu için söylüyorum, buraya çalışarak gelmişler. Sakatlık ya da hamlık olmadı. %20 - %30 hazır geldiler buraya. Genç oyuncular daha hazır gibi duruyorlar. Ama lig ilerledikçe büyükler onlara yetişecek. Gençlerimiz gayet iyi ama ayrılacaklar da olacak. Gönül ister ki hepsi 3. Lig’de oynayacak kapasitede olsun. Aslında yetenek olarak varlar ama fiziksel olarak eksikler” 

“AÇILMAYACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

“Değerlendireceğiz henüz erken, kampa giderken seçimimizi yapacağız.  Sezon başladığında maç kadromuzda da olacak olanlar var. Ayrıca, transfer yasağı eğer ki kalkarsa biz bu çocukları yine kullanmayı düşünüyoruz. Açılıp açılmayacağını bilmeyi ben de çok istiyorum. Ama fazla sormuyorum çünkü yönetim ve başkan açılması için inanılmaz bir efor sarf ediyorlar. Ben de açılmayacakmış gibi burada çalışmalarımı sürdürüyorum. Zaten açılırsa da takımımızı yeni transferlerle doldurmayacağız. Eksik bölgelere nokta isimler almak için uğraşacağız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.