Günde 340 kişi yeni kimlik alıyor

Günde 340 kişi yeni kimlik alıyor

  Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın yeni kimlik başvurularında ortalama günde 340 kişiye hizmet verdiklerini açıkladı.Yeni kimlik başvuruları...

 

 

Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın yeni kimlik başvurularında ortalama günde 340 kişiye hizmet verdiklerini açıkladı.

Yeni kimlik başvuruları 2 Ocak 2017 tarihi itibariyle başladı. Gebze’de yen kimlik almak isteyen vatandaşlar Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden internet üzerinden veya nüfus müdürlüğüne giderek yeni kimliklerini alabiliyorlar. Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın yeni kimlik başvuruları ile ilgili olarak, “Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğümüz bünyesinde 6 personelimizle vatandaşlarımızın yeni kimlik alımları konusunda gerekli işlemleri yapıyoruz. Yeni kimliklerle ilgili olarak vatandaşlarımızın yoğun bir talebi var.

ZAMAN ZAMAN YOĞUNLUK OLUYOR

Müdürlük olarak bu talebi karşılamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Zaman zaman yoğun olduğumuz günler oluyor. Yoğunluğun nedeni ise yeni kimlik almak isteyen ancak Gebze’de ikamet etmeyip başka yerde ikamet eden vatandaşlarımız internetten randevu almalarından kaynaklanıyor. Onun dışında internetten randevu almayıp müdürlüğümüze gelip sıra alan vatandaşlarımız da oluyor. Günde ortalama 6 personelimizle 240-250 yeni kimlik başvurusuna cevap verilmesi gerekirken bizler günde ortalama 340 vatandaşımıza hizmet veriyoruz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.