Gülleri: İlk yarıda farkı açmalıydık

Gülleri: İlk yarıda farkı açmalıydık

TFF 3.Lig 3.Grup temsilcisi Gölcükspor, Bayrampaşa deplasmanında son derece zorlu geçen müsabakayı, ilk yarıdaki muhteşem oyunuyla, ancak tek golle kazanırken, yine de puanlarla tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Taner Gülleri’nin ise yüzü gülüyordu.

Gölcükspor Teknik Direktörü, Kocaelispor’un eski efsane golcüsü Taner Gülleri, bu sezon ilk puanlarla, hem de deplasmanda tanışmanın sevincini yaşadı. Kırmızı Siyahlı ekip, İstanbul deplasmanında 100 kişilik taraftar desteğine karşılık, 2 bin rakip takım taraftarı önünde oynamanın dezavantajını, ilk yarıdaki mükemmel futboluyla avantaja çevirdi. Teknik patron Gülleri, maç sonrasında değerlendirmesinde “Zorlu bir ortamda, gerçekten çok zor maçlardan birini oynadı. Ama bu lig böyle. Deplasmanlar çok zor şartlarda oynanıyor. Buna alışacağız. Takım olarak yavaş yavaş uyum sağlıyoruz. Futbolcularım, özellikle ilk yarıda istediklerimi yerine getirdi, ama ikinci yarı, içgüdüsel olarak defansa çekildi. Bu da rakibi rahatlattı. Oyun kurmasını sağladı. Bunları aşacağız” dedi.
"BENİM İÇİN ÇOK FARKLI BİR MAÇ"
Gülleri, yarınki Kocaelispor kupa maçı için de görüş belirtirken “Benim için tabii ki farklı bir atmosfer olacak. Kocaeli Stadyumu mükemmel. Ben de orada gururla görev yapacağım. Kocaelisporluluğumu herkes iyi bilir. Güzel bir maç olsun istiyorum. Biz rotasyonlu bir kadroyla sahada yerimizi alacağız. Yeni gelen kardeşlerimiz açısından da bir avantaj olacak. Bu maçı böyle değerlendiriyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.