Gülen’e hemşerilerinden destek

Gülen’e hemşerilerinden destek

 Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen'e Darıca Karslılar Derneği ile yönetimi ve Darıca Ardahanlılar Derneği...

 

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen'e Darıca Karslılar Derneği ile yönetimi ve Darıca Ardahanlılar Derneği ile yönetimi tam destek verdi.  Aslen Karslı bir ailenin çocuğu olan MHP Adayı Arif Gülen'e açık açık tam destek verdiklerini belirten dernek başkanları, MHP'nin seçimi alması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını dile getirdiler. 

 

KARSLILAR "GÜLEN" DİYOR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP MYK üyeleri Taner Göksu, M. Bülent Karataş ve MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri'nin katıldığı kahvaltılı programda MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen'e tam destek verdiklerini ve Gülen'in seçimi kazanması için herşeyi yapacaklarını dile getiren Darıca Karslılar Derneği Hüsamettin  Ergül, "Karslılar, Ardahanlılar ve Iğdırlılar, burada yoğun bir nüfusa sahip olmalarına rağmen, bu üç ili temsil edecek bir ismi bir türlü çıkaramadı. Zihni Topçu zamanında yaşanan birlik ve beraberliğin ardından, hiç bir hemşerimiz yönetecek pozisyona seçilemedi. Taa ki MHP'nin başkan adayı Arif Gülen olana kadar. Biz Darıcalı Karslılar olarak, hemşerimizin yanındayız. Onunla beraber bu seçimi kazanacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.