‘Güçlü bir Dilovası için adayım’

‘Güçlü bir Dilovası için adayım’

 Dilovası’nın tanınmış simalarından iş adamı Necati Temiz, önceki gün AKP Dilovası Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu, geniş...

 

Dilovası’nın tanınmış simalarından iş adamı Necati Temiz, önceki gün AKP Dilovası Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu, geniş bir katılımla yaptı. Açılış konuşmasını AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın yaptığı toplantıda, çok sayıda davetlinin yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, eski belediye başkanı Halit Yaşar, 2004’te Dilovası’ndan başkan adayı olan Ali Toltar, Ali İhsan Adıgüzel ve Yasin Turak katıldı.

‘DİLOVASI’NIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM’

 

İlhan Yıldırım’ın konuşmasından sonra, kürsüye gelen Necati Temiz konuşmasına davetlileri selamlayarak başladı. 1973 yılından beri Dilovası’nda yaşadığını, Dilovası’nın sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Temiz, duyarlı profesörlerin katılımlarıyla yeni projeler hazırladığını ve bu projeleri yakında kamuoyu yla paylaşacağını güçlü vurgularla belirtti. Kısa süren toplantının ardından davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Necati Temiz, toplantı sonunda birlik beraberliği pekiştiren güçlü bir portre çizerek objektiflerin karşısına geçti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.