“GTÜ kente değer katıyor”

“GTÜ kente değer katıyor”

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

**Birliktelikte üniversitelerin kentte kattığı değerlerin yanı sıra ülkenin gelişimine dönük genç enerjinin doğru alanlara yönlendirilmesinin önemine de değinildi.

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar dileyen ve Gebze Teknik Üniversitesi’nin Türkiye’de çok önemli bir konumda olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Ülkemizin teknoloji başta olmak üzere birçok alanda hizmet eden ve genç beyinleri yetiştiren GTÜ, şehrimizin gururudur. Hayatın içinde olarak iş dünyasının beklentilerine cevap veren üniversitemiz, inanıyorum ki kendi alanında Türkiye’nin bir numarası olacaktır” dedi.

“ÜNİVERSİTELERİMİZE  GÖREV DÜŞÜYOR”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’inde eşlik ettiği ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, İnovatif olmak için ileriyi gören, gözlemci, duyarlı, öğrenmeye açık, meraklı, çözüm odaklı, cesur ve araştırmayı seven bir ruha sahip olan gençlerimize her türlü imkânı sağlamak için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Girişimcilik ruhunun gençlerimizde var olması, gelişmesi farklı bir bakış açısıyla dünyaya hâkim olacak adımları atmasında üniversitelerimize büyük görev düşüyor. Gebze Teknik Üniversitesi, fikirlerin ve sonuçların değerlendirilmesi ile yeni getiriler elde edilmesi adına gençlerimiz için büyük bir imkân barındırıyor” ifadelerini sarf etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.