GTÜ’ de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

GTÜ’ de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

 Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 15-16 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi bir grup tarafından yapılan...

 

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 15-16 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi bir grup tarafından yapılan darbe girişiminin yıl dönümünde “15 Temmuz Destanı ve Şehitleri Anma Programı” düzenledi. GTÜ Mimarlık Fakültesinde gerçekleştirilen programa Gebze Eski Kaymakamı Mehmet Arslan, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik,  İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Çoşgun, GTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdurrahman Akyol, 15 Temmuz Gazisi Halil İbrahim Koşdaş, Sosyal Medya Uzmanı Medya ve PR Danışmanı Ümit Sanlav, öğretim üyeleri, GTÜ idari personeli katıldı.

Program GTÜ Hünkar Çeşmesi Camiinde şehitler için okunan dualar, Mevlid-i Şerif ve lokma dağıtımı ile başladı. GTÜ Mimarlık Fakültesinde devam eden program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Anadolu Ajansının(AA) Adım Adım Darbe Girişimi kısa film gösterimi ile devam etti. Programda 15 Temmuz Gazisi Halil İbrahim Koşdaş o geceyi anlattı.

PANEL DÜZENLENDİ

Gazinin ardından  Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’ün moderatörlüğünde  düzenlenen panel sunuldu. Panelde Gebze Eski Kaymakamı Mehmet Arslan ve Sosyal Medya Uzmanı Medya ve PR Danışmanı Ümit Sanlav o geceyi anlattılar.  Panelin ardından konuşmacılara GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından plaket takdim edildi. Anadolu Ajansının Fotoğrafları ile 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı. Konuk konuşmacılar ile birlikte GTÜ Güney Kampüsüne şehitlerin hatırasını yaşatmak için  fidan dikimi yapıldı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.