GTO’nun yaptırdığı112 acil servis hizmete açıldı

GTO’nun yaptırdığı112 acil servis hizmete açıldı

Gebze Ticaret Odası’nın yaptırdığı 112 Acil Servis İstasyonu törenle hizmete girdi.

Gebze Ticaret Odası’nın yaptırdığı Gebze 4 Nolu Acil Sağlık İstasyonu’nu dün düzenlenen törenle hizmete girdi. Gebze Teknik Üniversitesi giriş alanında bulunan Acil Servis İstasyonunun açılışına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Gebze Sağlık Grup Başkanı Dr. Şakir Saldırıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Vizyon projelerimiz devam ediyor

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, “Güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz. Konum olarak stratejik bir yerde. Bu tesisimiz bölgede çok güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. 2 sene içerisinde 40 tane olan acil sağlık istasyonunu 50’ye çıkarmak. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptığı konuşmada, “Oda olarak bölgemize beşincisini açtığımız acil servis istasyonunu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gebze Ticaret Odası Vakfı kente katkı sağlamak ve değer katmak. Oda olarak yaptığımız vizyon projelerimiz devam ediyor.” dedi.

ÇİLER VE EKİBİNİ TEŞEKKÜR ETTİ

Törende son olarak konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “112 Acil istasyonun hayırlı olmasını diliyorum. Kocaeli genelinde 40 112 acil istasyon ve 70 ambulans ve 666 personelle hizmet veriyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yeni bir istasyon yapıldı. Burası Gebze Teknik Üniversitesinin hemen bitişiği. Böylesine önemli bir noktada bu istasyonun kurulması çok önemli. istasyonun kurulmasında emeği geçen başta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve ekibine herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından 112 Acil Servis İstasyonun açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi.

Haber: Hanifi Surun

112-(1).jpg112-(3).jpg112-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.