GTO’dan üyelerine büyük fırsat

 GTO’dan üyelerine büyük fırsat

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, oda üyelerinin E-Ticarette yer almaları amacıyla Vakıfbank ve Alibaba.com işbirliğindeki bir proje gerçekleştirdiklerini açıkladı.

gto-(1)-002.jpggto-(3)-001.jpg

Gebze Ticaret Odası üyelerinin elektronik ticarete uyumlarını sağlamak ve bu yolla ticaretlerine katkıda bulunmak amacı ile GTO, Vakıf Bank ve Alibaba.com işbirliği ile bir toplantı düzenledi. GTO Meclis Salonu’nda önceki gün düzenlenen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Vakıf Bank Gebze Bölge Temsilcisi Ali Bal, Alibaba.com CEO’su Orkan Aytulun ve GTO meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMALIYIZ

Gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak Alibaba.com’la yaptığımız üçünü toplantı. Birkaç ay önce sanayi 4.0’ı masaya yatırdık. Gelişine teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Değişen dünyada üyelerimiz ticaretlerin kurallarına uyum sağlaması için bu tür toplantı ve seminerleri devam ettireceğiz. Oda olarak e-ticarette bir yere kadar geldik. Klasik perakende satışında farklılık getiren bir fırsat sunan e-ticaret, farklı pazarlar bulmayı sağlıyor. Gebze’de e-ticaret yapan gençlerimiz var. E-ticareti en çok kullanan Kocaeli, Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir.” dedi.

E-TİCARETİ EN ÇOK KULLANAN KOCAELİ

Değişen dünyada üyelerimiz ticaretlerin kurallarına uyum sağlamalıdır. Biz oda olarak e-ticarette bir yere kadar geldik. Klasik perakende satışında farklılık getiren bir fırsat sunan e-ticaret, farklı pazarlar bulmayı sağlıyor. Gebze’de e-ticaret yapan geçlerimiz var. E-ticareti en çok kullanan Kocaeli, Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. Bir ilçe olarak e-ticarette de öndeyiz.” diye konuşu.  Nail Çiler’in konuşmasının ardından Alibaba.com’un Türkiye CEO’su Orkan Aytulun bir konuşma yaptı. Orkan Aytulun yaptığı konuşmada, “Gebze’ye üçüncü gelişim. Gebze’ye gelmekten ve sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.

GLOBAL OYUNCA OLMALIYIZ

Bugün sizlerle bir araya gelmemi sağlayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e çok teşekkür ederim. E-ticaret artık çok büyük ve çok küçük işletmeler arasındaki farkı kaldırıyor. Dünya ekonomisinde yer almak için global oyuncu olup ve global oyuncu sayımızı artırmamız gerekiyor. İhracat yapmayan firmalarına ihracat yapmasını sağlamalıyız. E-ticarette diğer ülkelerle yarışmak için TOBB ile bir işbirliği anlaşması yaptık.” diye konuştu. Toplantıda son olarak ise Vakıf Bank Gebze Bölge Temsilcisi Ali Bal bir konuşma yaparak Alibaba.com’a üye olmak isteyen kurumlara banka olarak verdikleri desteklerden söz etti.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.