GTO’da seçimler yapıldı

GTO’da seçimler yapıldı

  **Gebze Ticaret Odası’nda dün gerçekleşen seçimlerde 25 meslek komitesi oda meclisi belirlendi. 16 bin civarında üyesi ile bölgenin en...

 

 

**Gebze Ticaret Odası’nda dün gerçekleşen seçimlerde 25 meslek komitesi oda meclisi belirlendi.

 

16 bin civarında üyesi ile bölgenin en büyük odası olma özelliği taşıyan Gebze Ticaret Odası meslek komitesi, meclis asil ile yedek üye seçimlerini dün sabah oda binasında gerçekleştirildi. Oda üyeleri oda seçimleri için sabahın erken saatlerinde odaya gelerek oy kullanmaya başladı. Seçimler nedeniyle önceki akşamda itibaren hazırlıkların yapıldığı görüldü. Odanın girişinde üyeler için danışma masası kurulurken üyeler için içecek ve öğlen yemeği için stantlar kuruldu. Oy vermeye gelen üyeler titizlikle arandıktan sonra içeriye alındı. Gebze Ticaret Odası binasına seçimlerle ilgili olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in olduğu dev pankart ile Gebzespor’a başarılar dileğinde bulunan pankartların asıldığı görüldü.

ÇİLER KAPIDA KARŞILADI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler oda seçimleri için sabah erken saatlerinde odaya geldi. Oy vermeye gelen tüm üyeleri kapıda karşılayan Nail Çiler tüm üyelerden oy kullanmalarını istedi. Başkan Çiler kendisi de mensubu olduğu 21. Meslek Komitesi’nin sandığına gelerek oy kullandı. Oda seçimlerinde 25 Meslek Komitesi’nin 23’ünde tek liste olurken sadece 4’üncü meslek komitesi ve 12’nci meslek komitesinde çift liste oldu. Meslek komite üyelerinin seçimlerinde kullanılan oy pusulasının rengi ise Gebzespor’un renkleri olan mor ve beyaz olduğu görüldü.  

Haber yayına hazırlandığı sırada   GTO’da  oy verme işlemi sürüyordu.

GTO  seçimleriyle ilgili olarak detaylı haber yarın ki gazetemiz de.

 

Haber:  Hanifi Surun






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.