GTO’da seçimler başladı

GTO’da seçimler başladı

Gebze Ticaret Odası’nda bugün gerçekleşecek seçimlerde 25 meslek komitesi ardından ise 72 kişilik oda meclisi belirlenecek.    Gebze...

Gebze Ticaret Odası’nda bugün gerçekleşecek seçimlerde 25 meslek komitesi ardından ise 72 kişilik oda meclisi belirlenecek.    

Gebze Ticaret Odası bugün meslek komitesi, meclis asil ile yedek üye seçimlerini oda binasında saat 09.00-17:00 arasında yapacak. GTO tarafından yapılan açıklamada, seçimde tüzel kişilerin Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden alınan seçim yetki belgesi veya imza sirkülerinin aslı gösterilip, sandık kuruluna teslim edilmek, şahsi işletmelerde ise vatandaşlık kimlik kartı aslı ile oy kullanılabileceği duyuruldu. Bugün yapılacak olan seçimde 16 bin civarında oda üyesi 25 meslek komitesi ile 72 kişiden oluşan meclis üyeleri asil ve yedek üyeler belirleyecek.  Seçilen meclis ise daha sonra oda başkanı ve  yönetim kurulunu  seçecek. Seçimler için sabah erken saatlerinde oy kullanmaya gelen oda üyelerini Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler kapıda karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.