GTO TEKNOFEST’e damgasını vurdu

GTO TEKNOFEST’e damgasını vurdu

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katıldı.

festival-(1).jpgfestival-(2).jpgfestival-(3).jpg

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Gebze Mehmet Tuğrul Tekbulut Bilişim Lisesi öğrencileriyle birlikte önceki gün Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katıldı. İstanbul 3’üncü Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Âdem Yıldırım, Gebze Mehmet Tuğrul Tekbulut Bilişim Lisesi öğrencileri ve GTO personeli birlikte katıldı. Festivale katılan Nail Çiler ve öğrenciler ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Haluk Görgün’ün yaptığı Aselsan’ın standını gezdiler.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERDİLER

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve öğrencilere Aselsan’ın yaptığı faaliyetler ve cihazlarla ilgili olarak bilgi verdi. Aselsan standını gezen öğrencilere ardından Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler tarafından hediyeler verildi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve öğrenciler daha sonra Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde bulunan diğer stantları gezdiler. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde bulunan Türk Yıldızları standını gezen Çiler ve öğrenciler bol bol fotoğraf çektirdi.

ÇİLER VE YAZICI İNCELEDİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde ayrıca Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile bir araya geldi. İkili daha sonra birlikte Aselsan’ın standını gezdi. Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün Yazıcı ve Çiler’e Aselsan tarafından yapılan cihazlarla ilgili olarak bilgi verdi. Aselsan’n standını gezen Çiler ve Yazıcı yaptıkları açıklamada, Aselsan’ın yapmış olduğu başarılı çalışmaların takdirle karşıladıklarını belirttiler.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.