GTO, KOBİ’ ler için toplandı

GTO, KOBİ’ ler için toplandı

 Gebze Ticaret Odası, Meslek Komite Üyelerinin katılımıyla “ Bölgemiz KOBİ’ lerinin 2023 Vizyonu ve Rekabet Güçlerinin Artırılarak Katma Değer...

 

Gebze Ticaret Odası, Meslek Komite Üyelerinin katılımıyla “ Bölgemiz KOBİ’ lerinin 2023 Vizyonu ve Rekabet Güçlerinin Artırılarak Katma Değer Oluşturulması” konulu bir çalıştay gerçekleştirdi.

  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Taşıdıkları önem dolayısıyla başta gelişmiş ülkeler olmak üzere bütün ülkeler, KOBİ’lerin doğması, büyümesi, gelişmesi ve korunması için uygun ortamı hazırlayacak politikalar geliştirmekte ve uygulamaktadır. Onların ihtiyaçlarına cevap verecek ‘isabetli teşvik ve destekler’ rekabet gücünü arttıracak ve bölge kalkınmasına katkı sağlanacaktır. Rekabet gücünü artırmış bir işletme, finansal açıdan iyileşme yaşayacağı için teknolojik gelişmeleri, üretimiyle entegre edebilecektir. Kendini her anlamda geliştirmeye adamış işletmeler, bölgeye ve ülke ekonomisine sağlayacakları maksimum fayda ile ‘güçlü Türkiye’ nin önemli kilometre taşlarından olacaklardır” diye belirtti. 

 ‘ İŞBİRLİĞİ BERABERİNDE GÜÇ BİRLİĞİNİ GETİRMEKTEDİR’ 

KOBİ’ lerimizin rekabet gücünü artırmak ve bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde birçok destek programı hakkında bilgilendirme yapmış olduklarını belirten Çiler, “Güncel kanun ve mevzuatlar, Satış – Pazarlama, Kurumsallaşma, Genel Yönetim konuları ile İş Sağlığı ve Güvenliği ve benzerleri konu ve uygulamalarla ilgili olarak sürekli bilgilendirmelerde bulunan Odamızda, 2013 yılı itibariyle; hizmet binamızda 59 mobil aracımızda 79 olmak üzere toplam 138 eğitim gerçekleştirilerek, 5234 kişinin katılımları sağlanmıştır. Bir önceki yıl rakamları ile kıyaslandığında, 2013 yılında verilen seminerler ile eğitimlere katılan sayısını ikiye katlamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Ve Gebze Ticaret Odası olarak her anlamda bilinçlenmiş bir toplum oluşturmaya katkı sağlamak, her dönem önceliklerimiz arasında yer almaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.