‘GTO ile gurur duyuyoruz’

‘GTO ile gurur duyuyoruz’

** Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu, “Gebze Ticaret Odası ile gurur duyuyoruz.” dedi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği...

** Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu, “Gebze Ticaret Odası ile gurur duyuyoruz.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu önceki gün Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Üyeleri, STK temsilcileri hazır bulundu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bugün size sadece Gebze’yi anlatacağım. Bölgemizde 4 ihtisas olmak üzere 9 tane OSB’miz var. Türkiye’nin başkenti Ankara, sanayinin başkenti Kocaeli, Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. Türkiye’de 825 tane Ar-Ge Merkezi var. Bu Ar-Ge merkezlerinin 75 tanesi Gebze’de. Kocaeli olarak 72 ilden daha fazla vergi veriyoruz.

TÜRKİYE’DE 3 OKULDAN BİRİ

Gebze Ticaret Odası olarak 17 bin üyesi ile bölgede yıldızı parlayan bir oda olup üyelerimize ve bölgeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Ekonomik yapının yanında bu dönem Gebze’nin tarihi yapılarını da ortaya çıkaracağız. Başkanımız 3 firmamızda da hem yetkili hem de odamızın üyesi. Türkiye’de uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde Türkiye birincisiyiz. Bölgemizdeki çeşitli sanayi tesislerine maddi destek vererek doğalgaz verdik. Gebze Teknik Üniversitesi ile E-ticaret projesinin geliştiriyoruz. OSB’lerle de ortak projeler yapıyoruz. Odamızın vakfı ile projelerimizi hayata geçiriyoruz.

DEPREM SİMÜLASYON MERKEZİ

Vakfımızın yaptığı meslek lisesi üçüncü mezunlarını verdi. Bilişim lisesi bu sene tematik oldu Türkiye’de 3 okuldan biri. GOSB’ta 21 bin metrekare kapalı alanlı yetişmiş bir teknik meslek lisesi yapacağız. Gebze Teknik Üniversitesi ve MARTEK ile stajyer transfer ofisi kurduk. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dilovası Halk Eğitim Merkezi yapıyoruz. Türkiye’de bir ilçede ilk defa E-sınav merkezi yaptık. Bölgemize 5 tane 112 acil servis merkezi açtık. Çayırova’ya bir kan merkezi ve Türk Kızılay’ına bir yer yapıyoruz. Bölgemize Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze İnşaat ve Mimarlar Odası ile birlikte Alaettin Kurt Deprem Simülasyon Merkezi kuruyoruz.” dedi.

GTO İLE GURUR DUYUYORUZ

Nail Çiler’in konuşmasından sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu bir konuşma yaparak, “Gebze Ticaret Odamızın yaptığı projeleri sizler de gördünüz. Gebze Ticaret Odamızla gurur duyuyoruz. Odamız proje fabrikası gibi çalışıyor. Gebze Ticaret Odası 5 yıldızlı bir oda. Tüm dünyadaki odalara baktığımızda yıldızlama sisteminde Paris, Londra odası ne hizmet veriyorsa Gebze Ticaret Odası o standartta üyesine hizmet vermekte. Bu yönetim ve kalite anlayışından dolayı başta yönetim kurulu başkanı ve yönetimine, meclis üyelerine, meslek komitelerine kadar herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.