GTO iddialara cevap verdi

GTO iddialara cevap verdi

 Gebze Ticaret Odası yaptığı yazılı basın açıklaması ile Ozan Kurtuluş İlyasoğlu’ nun iddialarına yanıt verdi. 4. meslek komitesi aldığı...

 

Gebze Ticaret Odası yaptığı yazılı basın açıklaması ile Ozan Kurtuluş İlyasoğlu’ nun iddialarına yanıt verdi. 4. meslek komitesi aldığı karar doğrultusunda, geçtiğimiz hafta komite üyelerinin taleplerini dile getirecekleri, genişletilmiş toplantı yapacağını, tüm komite üyelerine yazılı olarak, faks ve mail yolu ile Oda yönetimi tarafından bildirildiğini ifade edildi.

 

“İLYASOĞLU ODA ÜYESİ DEĞİL”

 

Açıklamanın devamında, “Ozan Kurtuluş İlyasoğlu'nun, oda üyesi olmadığından kendisinin söz konusu toplantı için çağrılmaması son derece doğal olup, bu toplantı Oda üyelerine ait bir toplantıdır. Genel bir toplantı olsaydı, bu konuyla ilgili herkesin katılımı sağlanırdı. Ancak toplantının niteliği itibariyle sadece üyelere ait olan bir toplantıdır. Doğal olarak toplantı duyurusu sadece Oda üyelerine yapılmıştır. Belirtilen tarihte 40 kişinin üzerinde üyemizin katılımı ile yapılan toplantıda, üyeler sektörel ihtiyaçlarına yönelik taleplerini dile getirmişlerdir. Bu toplantıda talepler kayıt altına alınarak, çözümleme aşamasına geçilmiştir. İlyasoğlu'nun açıkladığı gibi üyelerin toplantıya çağırılmama gibi bir durum söz konusu olmayıp, beyanat tamamen gerçek dışı olup, kendisi Oda üyesi olmadığı için, üyelerimizi ilgilendiren toplantıya çağrılmamıştır. Odamız, meslek komiteleri tarafından yapılacak bu tür toplantıların devam etmesi için her türlü desteği vermekte ve yapılan toplantılar neticesinden alınacak kararların da sonuna kadar takipçisi olmaktadır” denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.