“GÖZLERİNDEN ÖPERİM ÇOK İYİ YÖNETİYORSUN”DEDİ!

“GÖZLERİNDEN ÖPERİM ÇOK İYİ YÖNETİYORSUN”DEDİ!

 “GÖZLERİNDEN ÖPERİM ÇOK İYİ YÖNETİYORSUN”DEDİ! CHP’nin Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ilçede ki temizlik ihalesini alan firmayla...

 “GÖZLERİNDEN ÖPERİM ÇOK İYİ YÖNETİYORSUN”DEDİ!

 

CHP’nin Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ilçede ki temizlik ihalesini alan firmayla ilgili olarak  belediye yönetimine sert eleştiriler yöneltti.

Aydemir sosyal medya sayfasından şunları yazdı: “Başımıza ne geldiyse Özalp temizlikten geldi gelen her Başkana virüs gibi bulaşıp hiç bir iş yapmadan belediyenin bütçesini boşaltıyor.  5 yıllık bir ihale olması gereken rakam 6 buçuk milyon (6500.000) bu firmada şeytan tüyümü var anlamadım sessiz sedasız 36 buçuk milyona (36.500 000) ihale alıyor ve buda yetmezmiş gibi belediyeden hem temizlik hem de Çek alıyor ve buda yetmezmiş gibi bu Çekleri faktorink firmalarına kırdırıp belediyeyi icraya veriyor sizde Hiçmi vicdan Yok Hiçmi Allah korkusu yok?  Temizlik işini aldın anladık da makam aracından ne istedin uçuk rakamlarla kirasını alıyorsun zaten geç alsan ne olur zaten müdür ve Başkan yardımcılarınızda binmiş olduğu araçlardan da kira alıyorsunuz.  Gözlerinden Öperim çok iyi yönetiyorsun bütün ilçeler bizi kıskanıyor !”

HABER / Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.